23 feb 2015

Gys! Filmtema til mellemtrinnet fra filmcentralen

Forfatter: Anna Johansen | Udgivet under: Film

Skærmbillede 2015-02-23 15.37.13 Interaktivt netmateriale med elevopgaver

Materialet sigter mod at inspirere og motivere eleverne til at udforske de filmiske og fortælletekniske virkemidler, gysergenren anvender. Vi har samlet tre korte, danske gyserfilm, der særligt appellerer til børns sanser og følelser: Aqualorius, Buldermanden og Uhyret.

Materialet består af to dele. Den ene består af lærevejledninger til de tre film. Den anden består af et interaktivt webmateriale – der lægger op til, at eleverne selv arbejder med filmene og deres virkemidler.

Materialet er skrevet af Hanne Probst. Det interaktive webmateriale er tilrettelagt af Lise Brix Pape og Highscore lab v. Dionysos Reitz Kerasiotis

http://filmcentralen.dk/grundskolen/undervisning/gys#0

 

Skriv en kommentar